Ohjeet

SIVUSTO ON TESTAUSVAIHEESSA
Palvelu on vielä testivaiheessa ja siinä on käytössä laajempi virheen ilmoitusmoodi. Jos kohtaat palvelun käytössä omituisuuksia tai saat virheilmoituksen, lähetäthän Hannulle tiedon virheestä sekä lyhyen kuvauksen, mitä olit tekemässä.
Kiitos (:

Palvelun käyttöönotto

Kun sinulle on luotu palveluun käyttäjätunnus, voit asettaa salasanasi tilaamalla sähköpostiisi salasananvaihtolinkin. Älä käytä samaa salasanaa, joka on jo käytössäsi jossain muualla.

Kirjautumistunnuksenasi toimii sähköpostiosoitteesi.

Tietosuojaseloste

Voit lukea palvelun tietosuojaselosteen tästä.

Sovelluksen lisääminen kännykän aloitusnäyttöön

  1. Paina selaimen oikean ylälaidan valikkopainiketta.
  2. Valitse valikosta "Lisää aloitusnäyttöön".
  3. Paina "Lisää" (Voit halutessasi muokata kuvakkeen tekstiä).
  4. Paina "Lisää automaattisesti", jolloin kuvake ilmestyy puhelimesi aloitusnäyttöön, viimeiselle sivulle. Voit halutessasi myös raahata kuvakkeen suoraan haluamaasi kohtaan.
  5. Kuva on lisätty aloitusnäytölle.
1 2 3 4 5

Leimaukset

'Leimaa'-sivulla voit luoda uusia leimauksia. Valitse tekemäsi työn luonne (Kiinteä/Vastuu) ja täytä tarvittaessa tarkenne. ' Leimaa' -napista työaika alkaa välittömästi. Voit myös määrittää työn aloitus ja lopetus ajan valitsemalla 'Aloitusaika'-kohdassa 'Määritä'.

Vaihtaessasi työaikalajia sinun ei tarvitse leimata edellistä työaikaa ulos. Riittää, että teet uuden leimauksen, jolloin edellisen leimauksen päättymisajaksi määritetään uuden leimauksen alkamisaika.

Viimeisin työaikamerkintäsi näkyy leimaussivulla ylinpänä. Voit suoraan siitä palata muuttamaan leimauksesi tietoja. Painamalla leimauksen ' Ulos'-nappia voit päättää työajan välittömästi.

'Leimaukset'-valikkokohdassa voit tarkastella tekemiäsi leimauksia. Näkymänä on oletuksena aina kuluva viikko, mutta voit siirtyä mihin tahansa viikkoon tai listata kaikki leimaukset ilman viikkojaottelua. Työaika leimauksissa, jotka on myös leimattu ulos, näytetään leimauksen kesto. Päivien kohdalla näet myös päivän kokonaiskeston. Ulosleimaamattoman työajan kestoa ei näytetä.

Raportit

Raportit-näkymässä voit seurata vuosityöaikasi kulumista. Raporttin aikaväliksi aukeaa oletuksena aina kuluva jakso, mutta voit valita aikaväliksi minkä tahansa määritellyistä jaksoista vuosilukuvalikoista, tai valita seurattavan aikavälin aloitus ja päättymisajan vapaasti. Sekä valittu alku että päättymispäivä molemmat lasketaan mukaan aikaväliin.

Aikavälien viikottaiset tavoite tunnit lasketaan jakamalla koko aikavälin tavoitetuntimäärä aikavälin kestolla. Arvioitu viikottainentavoitetuntimäärä ei välttämättä kuvasta todellisuutta, vaan viikottainen työaikasi voi vaihdella.

Omat tietoni

'Omat tietoni'-sivulla näet tunnuksesi tiedon, pääset luomaan salasanan vaihtolinkin, tarkastamaan sinulle määritetyn vastuutyöajan prosentin sekä näet, kuka on määritetty esimieheksesi. Näet myös pikaisen koonnin vuoden ja kuluvan jakson työajastasi.

Esimiehesi pystyy tarkastelemaan sinun tekemiäsi leimauksia sekä työaikaraporttejasi.

Huomioita tai kommentteja?

Jos huomaat tiedoissasi virheitä, otathan yhteyttä esimieheesi, jotta virheelliset tiedot voidaan korjata.

Palvelun antamista virheilmoituksista ja kehitysehdotuksista voit olla yhteydessä Hannuun.